خلاصه ای از مزایای استفاده از زیره در وعده های غذایی
- هضم غذا را تقویت می کند و نفخ را برطرف می کند
- التهاب و درد را در بدن کاهش می دهد
- تقویت ایمنی و مبارزه با عفونت ها
- سطح قند خون را برای مدیریت دیابت تنظیم می کند
- سلامت پوست را بهبود می بخشد و از آکنه جلوگیری می کند
- سرشار از آهن، کلسیم، منیزیم و منگنز است که برای استخوانهای قوی و فشار خون سالم مهم است
مواد معدنی موجود در زیره
زیره سبز یک ادویه محبوب در بسیاری از فرهنگ های آشپزی در سراسر جهان است که به خاطر عطر تند و طعم خاصش شناخته شده است. زیره علاوه بر افزودن طعه خاص به غذاهای مورد علاقه شما، مواد معدنی مختلفی نیز دارد.
بر کسی پوشیده نیست که مصرف بیش از حد سدیم می تواند منجر به فشار خون و سایر بیماری های قلبی عروقی شود. خبر خوب این است که زیره حاوی تنها 4 میلی گرم سدیم در هر قاشق غذاخوری است که آن را به یک جایگزین چاشنی ایده آل برای کسانی که رژیم های غذایی کم سدیم دارند تبدیل می کند. علاوه بر این، محتوای فیبر موجود در زیره به هضم غذا کمک می کند و ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند.
کلسیم و آهن دو ماده معدنی ضروری هستند که نقش حیاتی در حفظ سلامت کلی دارند. یک قاشق غذاخوری زیره 20 میلی گرم کلسیم و 1.39 میلی گرم آهن فراهم می کند که تقریباً 2 درصد از مصرف روزانه توصیه شده برای بزرگسالان است. گفتنی است که هر قاشق غذا خوری زیره حاوی 8 کالری خواهد بود.
غذاهایی که در آن می توانید از زیره استفاده کنید
زیره به غذاهای مختلفی قابل اضافه شدن است و یک چاشنی عالی برای غذاهایی که گوشت دارند محسوب می شود. به عنوان مثال اگر به شاورمای مرغ علاقه مند هستید می توانید در آن از یک قاشق غذا خوری زیره استفاده کنید. و یا اگر به غذاهای پخته شده با مرغ علاقه دارید، از زیره در مرغ یخنی استفاده کنید. همچنین اسپاگتی نیز می تواند مورد مناسبی برای افزودن زیره باشد.
از علاقه مندی های ما ایرانی ها خوردن پنیر در وعده صبحانه است. به نظر من یک بار استفاده از پنیر با زیره را امتحان کنید تا طعم خاص زیره کاری کند که هر روز صبح از این صبحانه بخورید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر